mandag 13. april 2009

Så har vi bestemt oss! Vi tar ett år til i Kenya!!
Vi har hatt det i bakhodet lenge, og vurdert frem og tilbake, og nå har vi altså bestemt oss for å utvide permisjonene hjemme og bli et år til i Afrika. Vi kommer hjem i sommer, men reiser tilbake i august for å være med på innflyttingen i det nye barnehjemmet. De nye byggene er en del forsinket, så i stedet for februar, blir det flytting i august, og det vil vi veldig gjerne være med på!
Kristian, David og Simon smiler og er fornøyde med at det blir sol og varme et år til, men gleder seg til å komme hjem en tur i sommer for å treffe kompiser, besteforeldre, søskenbarn, tanter og onkler og ikke minst Pusi!! Sistnevnte må altså søke forlengelse av fosterhjems-oppholdet hos mormor og morfar :-) Ryktene sier at katten er blitt ganske så tjukk, så den har visst aldri hatt det så godt som nå og savner oss sannsynligvis ikke i det hele tatt!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jaja, måtte dere friste!!! Ante meg egentlig, litt typsk BK og T å gjøre en kanskje for noen uventet vri. Ære være dere som gir et år til!! Kjenner d rykker i reisecellen;-) Lykket!! Da skal jeg avlyse velkomstfesten..........;-))))

Frode Sandal sa...

Utrolig kult! Dere er sååå tøffe;) Håper at dere får et nytt, spennende, innholdsrikt og velsignet år i Afrika!