søndag 20. september 2009

Camping i Naivasha

I helga hadde vi lyst på en tur ut av Nairobi, så vi pakket med oss telt og stormkjøkken og dro på tur til Naivasha, ca en og en halv times kjøring. Kjempefint vær, og det var deilig å bare slappe av og koble ut! Tror vi trengte det nå, å ikke tenke barnehjem ei helg...

Ingenting er som Gilde grillpølser på tur!! 5 kilo medbragt fra Norge, som kun brukes i helt spesielle anledninger!! :-) Ingen tvil om hva som er barnas favoritt!
På søndagen dro vi med båt ut til Crescent Island på walking safari. Kjempegøy å gå på tur blant giraffer, sebra, gnuer og forskjellige sorter hjortedyr. På denne øya ble deler av "Mitt Afrika" spilt inn. 2-4 dyr av de forskjellige sortene ble plassert der før filmingen og etterhvert har de formert seg, sånn at det nå er masse dyr på øya. Som egentlig ikke er noen øy lenger...pga den store tørken (og at de tapper vann til rose-farmene som ligger ved innsjøen) er det nå landfast.

"Telt-naboene" våre ryddet ikke etter seg på kvelden, så apekattene hadde fest dagen etter... 15-20 stk slikket skålene og dro med seg masse søppel rundt omkring og laget stor ståhei. Til stor glede for alle med fotoapparat :-)

Posted by Picasa

1 kommentar:

Unknown sa...

Det så utrolig koselig ut med en telttur. Supert at dere får kommet dere litt vekk i blant og koblet av. Savner dere og Afrika. Kjenner det kribler litt når jeg leser bloggg og ser bilder av barna, barnehjemmet, naturen der nede, dyrene. Det er jo bare magisk.
Klem fra Anita