tirsdag 2. september 2008

På søndag var alle ungene tilbake på Good Hope og det var herlig å se hvor glade de var for å komme tilbake! Alle jublet og klemte hverandre, begeistret for å treffe hverandre igjen. Et tydelig tegn på at de har det godt på barnehjemmet! Skolen i Kenya har ferie hele august og da blir alle ungene sendt hjem til slektningene sine. De fleste ungene vil ikke å reise "hjem", men ledelsen ønsker at de både skal huske hva de kommer fra og vil at de skal opprettholde kontakten med slektningene sine. Bl.a. for å holde i hevd arverett til en jordflekk eller ei hytte/hus. Mange har vært på "ferie" hos så fattige familier at de kanskje bare har fått ett måltid om dagen, og er lykkelige for å komme tilbake til en god og trygg hverdag på Good Hope igjen!

Her kommer Bramwel og Maureen tilbake til barnehjemmet med kveldsmaten!! Ferskere får man det ikke...

Kristian, David og Simon har gledet seg lenge til å treffe barnehjemsungene og hadde en stor opplevelse på søndag! De spilte fotball og memory og ble vist rundt på bygget av blide unger. Skuffelsen var stor da de ikke fikk være med tilbake dagen etter...

Bjørn Kjetil har med stor iver kastet seg ut i trafikken i Nairobi og så langt går det overraskende bra :-) Venstre-kjøring og en kaotisk trafikk blandet med veier og områder som er dønn like, uten noen form for skilting gjør kjøringen til en stor utfordring. Uten hjelp av Julius (bodde tidligere på Good Hope) hadde vi aldri funnet frem i denne trafikk-jungelen. Han sitter ved siden av og er en levende GPS :-) Det er umulig å vite hvor lang tid det tar å komme til og fra barnehjemmet. I går tok det f.eks 40 min frem og drøye to timer tilbake.

1 kommentar:

Anonym sa...

Dette er en test på om kommentar-tjenesten virker.