søndag 3. januar 2010

Innsamling fra klasse 5c

Klassen til David har hatt innsamling til barnehjemmet, og har gjort en kjempeinnsats! De solgte kakebokser og i tillegg sto de utenfor Mega to dager og solgte kaker og forskjellige lopper. Hele 6300 kr klarte de å samle inn! Fantastisk! Behovene på barnehjemmet er mange, men den største utfordringen har vært det kalde klimaet på Kona Baridi. Barnehjemmet ligger på ca 2000 m.o.h. og selv om Kenya ligger rett under ekvator, er det et relativt kjølig klima her i Nairobi. På høyden hvor barnehjemmet ligger, er det ofte overskyet og mye vind. Det hender ofte at vi drar hjemmefra i singlet, men når vi kommer til Kona Baridi (som betyr kaldt hjørne) er det på med tykk fleece.


Dermed er det en del unger som fryser, og spesielt nettene er kalde. Så for pengene vi fikk av klasse 5c kjøpte vi inn varme nattkjoler og pyamaser til alle ungene, pakket inn alle 60 og gav dem i julegave sammen med en slikkepinne og et etui til tannbørsten som vi hadde fått av Europris. Ungene ble kjempeglade, tok dem på seg med en gang, og fortsatte 1.juledag i nye pyamaser :-) Vi har også fått penger til varme tepper/dyner, så det skal også snart bli kjøpt inn!


David sammen med den nye maskoten vår, Paul på 4 1/2 år. Han er veldig liten av vekst, på størrelse med en to-åring, og elsker å bli båret!

Noen av de største guttene i sine fargesterke varme pyamaser! Tusen takk til 5c for innsatsen! Ungene på barnehjemmet blir rørt over det andre unger i Norge gjør for dem, for at de skal få det bedre!

Posted by Picasa

Ingen kommentarer: