tirsdag 23. september 2008

Søndag var en knallkjekk dag for alle på Good Hope. En av de norske sponsorene inviterte alle ungene på barnehjemmet + familien Hellestræ med på et badeland med mange kjekke rutsjebaner. I tillegg vanket det hamburger, pommes frites og brus til alle sammen til lunsj. Det ble en dag full av lek, glede og begeistring. Her en noen bilder som forteller mer enn tusen ord.






Ungene sitter helt stille og venter til alle har fått hver sin hamburger og pommes frites. Det var lett å se at maten smakte...

Innimellom må man tørke seg og få varmen. Hva er mer egnet da enn ett varmt gulv og en skyfri himmel...?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Fantastisk fin å se disse foreldreløse barna boltre seg i gode og trygge omgivelser.
Må være en fantastisk opplevelse, kanskje for aller første gang i livet!!

Anonym sa...

Tenk å få komma i badeland!! Det såg ut til å vær populært for hele det fargerike fellesskapet;-) Kult med det nye bygget. Kjekt å få vær mi den prosessen ja. I Stavanger er haustferien øve, så no è da julaferien så gjelde;-)Har det bare bra,alt vel;-) Så take care adle isamen og klem fra Anthea og Annlaug.

Anonym sa...

Hei Familien Hellestræ

Jeg fikk nettopp nyss om bloggen deres, og den er helt topp. Regner ikke med at dere angrer for at dere reiste ned?! Ser ut som om dere har det supert.

Jeg får tårer i øynene når jeg ser ungene igjen. Det går ikke en dag uten at jeg tenker på dem. De ser glade og fornøyde ut, tross alt, og det varmer meg langt inne i hjertet.

Kan dere være så snill og hilse dem alle sammen. Hils også til Mama Joyce og hennes familie, samt Mama Nancy og hennes familie.

Lev det gode Afrika liv, og nyt det. Her hjemme er det høstvær og ting går sin vandte gang. Ingenting å gå glipp av med andre ord :-)

Vennlig hilsen,
Hilde Halvorsen
(hildehal@hotmail.com)