søndag 28. desember 2008

Julen vår i Kenya

I går var siste dagen vår sammen med farmor, farfar og Alexander og vi savner dem allerede! Det første Simon sa da han våknet var "jeg savner dem veldig, veldig, VELDIG!!" Men da han fikk spørsmål om han ville vært med dem hjem til Norge, var svaret at han ville heller være i Kenya. Så det var nå godt for mamma og pappa det da... Det er blitt stille i huset, men mindre ledninger og elektroniske dippe-dutter å rydde opp i (tog du an, Alex??). Vi har hatt det veldig kjekt sammen og virkelig kost oss! Litt shopping for gjestene og mer tid enn vanlig til sol og sommer ved bassenget for ungene.På julaften koste vi oss med pinnekjøtt og riskrem og til og med kålrabi var med i kofferten fra Norge!!


1.juledag feiret vi jul sammen med ungene på Good Hope. Gode venner av Bjørn Kjetil sine foreldre hadde kjøpt deilige fleece-pledd til ungene som vi pakket inn og gav i julegave, pluss masse sjokolade som vi hadde fått fra butikker hjemme. Vi hadde forskjellige leker, gikk polynese og sang sammen. Ungene hadde også øvd inn en ny dans som de fremførte.



Uteområdet på barnehjemmet er veldig lite, det er nesten ikke plass å leke på og ungene har lite mulighet for å gå utenfor området alene. Derfor er ekstra kjekt å være med på ting utenfor barnehjemmet. 2.juledag tok vi med alle ungene til badeland, til vill begeistring hos alle! De hopper og løper, sklir, bader og koser seg hele dagen, og er helt utslått når kvelden kommer. Dette er likt for både de små og tenåringene, de koser seg enormt alle mann!


Posted by Picasa

Ingen kommentarer: