torsdag 1. januar 2009

ROMJUL OG NYTTÅRSFEIRING

Hva gjør man når det er romjul og har lyst å gå julebukk, men ikke har noe nisse-utstyr å kle seg ut med?? Jo da tar guttene på tomta på seg Masai-utstyret, finner frem pil og bue, fanger en tiger på veien og går fra dør til dør og synger julesanger... Det ble stor suksess og veldig innbringende!
Ingen raketter, grisehyl eller tanks, ingen stjerneskudd, ikke noe krutt eller smell...kan dette bli noen gøy nyttårsaften, lurte nok guttene på... Vi rigget oss til ved bassenget med fakler og stormlykter, og fyr på grillen. David og Simon la seg ned på solsengene for å se litt på stjernene, men med det så takket de for seg og sovna fra både festen og Mathias sine løve-historier. Men en viktig ting fikk de med seg før de dro til drømmeland- skulle vi bli overrumpla av ei løve er det bare å kaste seg ned og spille død og håpe på det beste... :-)



Kristian lærte ett nytt triks med å lage tynne strimler av stålull, ta fyr på det og snurre det fort rundt og rundt. Skikkelig stilig og det lignet nesten på raketter! Det nye året startet han med et natt-bad i bassenget. Simon bråvåkna kl.24, fikk på seg badebuksa i en fei og stupte uti han også! Så ble det en annerledes, men kjekk nyttårsaften likevel!!


ØNSKER DERE ALLE ET GODT NYTT ÅR
Posted by Picasa

Ingen kommentarer: