tirsdag 29. desember 2009

...og litt mere jul...

Gutta boys er klar for julefeiring!

Julaften var vi alene, og det var veldig koselig! Farmor og farfar som var på besøk i desember, hadde med seg pinnekjøtt i kofferten, og når det endelig ble ferdigkokt utpå kvelden smakte det helt fantastisk! Og mens vi ventet på maten fikk vi tid til å spille spill. Og minstemann som ikke visste helt hvordan han skulle holde ut å vente på å få åpne pakkene, spant rundt på gulvet...


Til slutt på kvelden fikk alle guttene hver sin store pakke, med beskjed om å pakke opp på likt. De fniste og lo og var kjempespent. "An bevege seg jo!!" ropte først Kristian, og trakk seg litt unna. "Iiik...min og!! Hjelp, ka e dette??" fortsetter David, mens mamma og pappa skrattler, for eskene beveger seg virkelig! Det flaksa og kakla inni eskene, og guttene forsto ingenting..."Eg tør ikkje åpna! Ka e dette? An flytte jo på seg!! E det ei kanin? Nei, det e ein papegøye! E det ein papegøye??" Til guttenes store begeistring og overraskelse var det ei høne til hver oppi pakkene! Og alle bare lo! David har mast om å få høner siden i vår, men det har aldri blitt noe av, så da var det jo en passende anledning å få ei i julepresang :-)) Hønene ble plassert i samme bur som skilpaddene (ja for dem har vi også to av. Turid plukket dem med seg fra veikanten utpå landsbygda for ei stund siden. I tillegg til x antall kameleoner som flytter inn og ut med jevne mellomrom) og foreløpig er de gode venner!


Alle guttene i julens Liverpool-trøyer! Familien reklamerer stort for Carlsberg, så vi burde nesten bli sponset av dem etterhvert :-))

Posted by Picasa

Ingen kommentarer: