mandag 3. mai 2010

Litt langs veien



Ikkeno' problem å ta med hva som helst...skal du frakte en sofa, sekk med kull, plastikk-kanner, fisk eller noen høner, så er det bare å si fra!! Bussen tar med seg alt! Men skal du frakte kyr, er det best å ordne med en pick-up :-)



Grønnsaksmarkedet langs veien.


Og dette er avdelingen for klær og sko, vesker, plastikk, ting & tang. Det meste er brukte ting som selgerne kjøper på større utsalgsplasser, og frakter det med seg til sitt lokale marked. Det meste på disse utsalgsplassene blir kjøpt opp fra USA og Europa og selges videre i Afrika. Vi har vært på et av disse utsalgene for å kjøpe laken og dyner til Good Hope og fant masse fine laken fra "Østlandsvaskeriet", klær fra "Barn og leker" og masse t-skjorter med norske trykk på. F.eks "Vossa-jazz", "Molde-rosenes by", "Giraffen Georg-vi vil ha røykfri luft"... ganske morsomt å stå på et lignende Fretex-lager langt nede i Afrika og finne masse norske produkter med norsk tekst :-)



Blide unger langs veien, og alle elsker å bli tatt bilde av! De fleste barna kommer løpende når de ser at vi tar opp kamera, men når det gjelder de voksne er det en fordel å spørre om lov til å ta bilde først, det er langt fra alle som liker å bli fotografert. Noen er skeptisk til hva vi skal bruke bildene til, noen er redd for at vi stjeler sjela deres (spesielt på landsbygda) og noen vil ha betalt!
Posted by Picasa

Ingen kommentarer: