torsdag 20. november 2008

Det nye barnehjemmet ligger ved fotenden av Ngong-hill og på søndag dro vi videre for å finne ut hvordan verden ser ut på den andre siden av Ngong - i Masai-land. Midt på en åpen steppe, kom vi til en liten Masai-landsby hvor vi stoppet for å kjøpe drikke i en bitte-liten landhandel. Masaiene flokket seg rundt oss, alle med sine karakteristiske røde tepper rundt seg. Vi kjørte innover steppelandskapet og kom til to nye Masai-landsbyer. Her følger noen bilder som viser litt av livet her. Vi må si det gang på gang til oss selv. Dette er ikke folk som har kledd seg ut for turistene,-det er en stamme som bor og lever akkurat så primitivt som bildene viser...






3 kommentarer:

Anonym sa...

Heisan, Utrolig kjekt å følge med på nettsiden deres. Vi har nå hatt en liten føling med "kong vinter" her hjemme. Kjempe kjekt for ungene. Skal hilse så my fra mor og far å ønske dere lykke til videre i arbeidet.

Jon Ivar sa...

Hei! Kom plutselig på at jeg skulle se om dere hadde laget blogg fra Kenya, og jammen fant jeg den :) Kjempekjekt å lese og ikke minst se hvordan dere har det! Har hatt dere i tankene helt siden dere på mail i mai fortalte om planene deres. Ønsker dere masse lykke til. Her på andre siden har vi det fortsatt bra. Vi trives i Vest-Afrika både store og små. Venter Jon Ivar hjem i dag etter en ti dagers tur til Elfenbeinskysten. Om to uker kommer de store guttene våre i Norge hjem på juleferie.
Lev vel alle fem. Hilsen fire blad Friborg i Mali

Anonym sa...

Så flott!!
Så flotte folk i fine farger.Lager de tøy, monster og farger sjøl?? Fortell!! Fascinerende å se hvor lite folk klarer seg med og smiler bredere enn alle andre;-))

Kom i Julestemning med de klærne.Da har dere juleantrekket klar når bastskjørtene er til rensing;-)

Klem fra Anthea og Annlaug.