søndag 9. november 2008

Strikkeglede på barnehjemmet

Vi har fått to stapp-fulle kofferter med garn fra Sandnes Garn! Tusen takk Mette!! Så nå vet dere damer der hjemme hvilken produsent dere skal kjøpe garn av ;-)
Alle jentene på barnehjemmet har nå lært å strikke, og guttene står også i kø for å lære kunsten.

De er rett og slett ganske hekta og strikker i hver ledige stund! De sitter og strikker, går og strikker, ligger flate på bakken og strikker…Vi er helt imponert! Tenkte at kanskje noen få jenter ville like det, men nå strikker de hele gjengen og flere av guttene er minst like ivrige! Ungene var veldig passive før, så det er bra at de har fått en positiv aktivitet! Ull-skjerf i Kenya, lurer du kanskje på? Rett under ekvator?? Men innimellom er det ganske så kaldt her, spesielt om morgenen, så ull-skjerf e slettes ikkje domt :-)

PS! Hører at det er mye vind og regnvær hjemme... Kan bare nevne at det detter ned her også for tiden, lyner og tordner så det skraller! Ganske kjølig er det også, men vi gleder oss over at det snart er sommer!

Ha ei god uke alle mann!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Dere er mer enn gode. Veldig gøy å følge med på bloggen. Håper barna har funnet seg godt til rette og at de liker seg på skolen. Harald og Mette Vindenes

Anonym sa...

Sååå kult at de strikke!! Ja koffor ikkje. Då blir hekling da nesta tippe eg. Då trenge de jo bere ei nål!! Bjørn Ketil har vel heve seg på strikkepinnane og elle?? Vekslande vèr her. I dag è d avslutning på fotballen, men treningen fortsette t langt inn i adventen:-)Ha ei fin dag videre:-)
A&A